Home Harta site
 
Profilaxie
 
 
Implantologie
 
 
Odontologie
 
 
Parodontologie
 
 
Ortodonţie
 
 
Protetică
 
 
Cosmetică dentară
 
 
Endodonţie
 

 

CABINETUL

 

Cabinetul respecta normele Comunitatii Europene cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate.

 

Pozitionat in centrul capitalei, dispunand de maxim de accesibilitate, cabinetul stomatologic DENTATEK apare cu initiativa de a de a oferi tratamente stomatologice de calitate la preturi accesibile pentru fiecare.

Folosim materiale de calitate, corespunzatoare standardelor internationale. De asemenea, materialele folosite sunt ultimele aparitii in domeniul stomatologic pe piata internationala. Acest cabinet are dotari ultramoderne.

 

Poate cel mai important obiectiv al nostru este asigurarea confortului pacientilor nostri atat, din punct de vedere al sigurantei tratamentului cat si al calitatii acestuia, atuuri care speram ca vor fi apreciate de toti aceia care vor apela la serviciile cabinetului nostru.

 

DR. VIOLETA OPRICA

(medic stomatolog)

 

Medic stomatolog specialist din anul 1996, are o experienta foarte bogata si o practica dentara deosebita. Avem cu totii convingerea ca serviciile noastre trebuie sa fie intelese si sa raspunda pe deplin nevoilor si preferintelor dumneavoastra individuale.